تلاش ما در دلپیرو تهیه محصولاتی با بالاترین کیفیت ممکن و بهترین مواد اولیه است تا بهترین محصول ممکن را به مشتریانمان ارائه دهیم و محصول رب گوجه فرنگی دلپیرو نیز از این قائده مستثنی نیست. به همین دلیل تهیه رب گوجه فرنگی دلپیرو در ۵ مرحله صورت میگیرد:
1. انتخاب گوجه فرنگی برای تهیه رب گوجه فرنگی
2. توزین، شستو شو و دستچین کردن گوجهفرنگیها
3. خرد کردن گوجهها و حرارت در پری هیتر
4. پختن گوجهها در دیگ تحت خلأ
5. پاستوریزاسیون
در ادامه با توضیح انجام هر یک از این فرایندها با ما همراه باشید.
انتخاب گوجه فرنگی برای تهیه رب گوجه فرنگی
در تهیه رب گوجه فرنگی دلپیرو مثل کنسرو رب گوجه فرنگی دلپیرو از بهترین محصول گوجه فرنگی منطقه فارس استفاده میشود که عطر و طعم و آرومای مطلوب و رنگ ایدهآل دارد. این گوجهفرنگیها ابتدا توسط تیم کنترل کیفیت قرار میگیرند تا از کیفیت آنها اطمینان حاصل شود.
توزین ،شستو شو و دستچین کردن گوجهفرنگیها
در این مرحله گوجهفرنگیها توزین میشوند و سپس برای رعایت اصول بهداشتی در بالاترین سطح ممکن، در سه مرحله شستوشو میشوند. پس از مرحله شستوشو، گوجهفرنگیها دستچین شده و اضافات، چوبها و گوجههای بیکیفیت و لهشدهای که ممکن است همراه سایر گوجهفرنگیها باشند؛ از آن جدا میشوند. به این ترتیب گوجهفرنگیهای یکدست و باکیفیت برای مراحل بعدی تهیه رب گوجه فرنگی خانگی دستچین شوند.
خرد کردن گوجهها و حرارت در پری هیتر
گوجههای دستچینشده برای ادامه مراحل پخت خرد میشوند. پس از آن در «پری هیتر» حرارت میبینند و برای جدا شدن پوست و بذرها از صافی عبور داده میشوند.
پختن گوجهها در دیگ تحت خلأ
گوجهها در این مرحله از تهیه رب گوجه فرنگی در دیگ تخت خلأ پخته میشوند. سپس نمک به رب گوجه فرنگی اضافه میشود. در ادامه گوجه فرنگی تحت شرایط خلأ تغلیظ میشود تا به درجه بریکس مناسب برسد.
پاستوریزاسیون
رب گوجه فرنگی به دست آمده در قسمت فیلر با دمای ۸۵ درجه سانتیگراد داخل شیشه پر میشود و بعد از مرحله دربندی تحت دمای ۹۰ تا ۹۵ درجه سانتیگراد داخل تونل پاستوریزاسیون مرحله پاستوریزاسیون را طی میکند.
تفاوت رب گوجهفرنگی دلپیرو با سایر برندها
تفاوت رب دلپیرو با دیگر محصولات رب گوجه فرنگی در این است که در تهیه این محصول از بهترین واریته گوجه فرنگی استفاده میشود.